ฮักฮ่าง
เผยแพร่เมื่อ: โดย: 60ss
| D | G || D | A |
คำว่าฮักDที่เคยให้กัน เจ้าเอาไว้ไสG..คำว่าฮัDก ว่าฮักอ้ายหลาย ลืมมันละบ้Aอ..เถียงนาน้อDยที่เคยหยอกเย้า มันช่างเงียบเหGงา..บ่มีเจ้Emา..คือเก่Aา มันเหงาเหลือเกิDน
จะผ่านพ้Dนคืนวันร้าย ๆ นี้ไปแนวใด๋G..เมื่อในใจDมันยังบ่ลืม ยังฮักแต่Aเจ้า..อยากบอกว่Dายังรอเสมอบ่เคยไปไสG..คนในใEmจ..คือเจ้Aา บ่เคยเปลี่ยDนแปลง
Em วันเวลา..บ่อาจเปลี่ยนใBmจของอ้ายได้ดอกกี่วันคืGน..ผ่านไป บ่เคยAสิลืม... A
ภาDพทรงจำเก่า ๆ บ่เคยลืมเลืF#mอนยังคงเหมืBmอนตัวคอยย้ำเตือนเรื่องราวความหลัAงภาDพตอนฮักแรกเริ่ม จนตอนมันพัF#mงยังคงฝัBmงอยู่ในใจอ้าย บ่เคยลบAเลือนบ่ว่าสิโดนปานใDด๋
| D | F#m || Bm | A || G | Bm || Em A | D |
| * | ** | *** | *** |
| D | G || D | A || Bm | F#m || Em A | D || D |

เนื้อเพลง ฮักฮ่าง ครูเต้ย อภิวัฒน์คำว่าฮักที่เคยให้กัน เจ้าเอาไว้ไส คำว่าฮัก ว่าฮักอ้ายหลาย ลืมมันละบ้อ เถียงนาน้อยที่เคยหยอกเย้า มันช่างเงียบเหงา บ่มีเจ้าคือเก่า มันเหงาเหลือเกิน จะผ่านพ้นคืนวันร้ายๆนี้ไปแนวใด๋ เมื่อในใจมันยังบ่ลืม ยังฮักแต่เจ้า อยากบอกว่ายังรอเสมอบ่เคยไปไส คนในใจคือเจ้า บ่เคยเปลี่ยนแปลง วันเวลาบ่อาจเปลี่ยนใจของอ้ายได้ดอก กี่วันคืนผ่านไป บ่เคยสิลืม ภาพทรงจำเก่าๆบ่เคยลืมเลือน ยังคงเหมือนตัวคอยย้ำเตือนเรื่องราวความหลัง ภาพตอนฮักแรกเริ่ม จนตอนมันพัง ยังคงฝังอยู่ในใจอ้าย บ่เคยลบเลือน บ่ว่าสิโดนปานใด๋