เว่าใส่น้อง
เผยแพร่เมื่อ: โดย: 60ss
| G | D || Em | C D |
| G | D || Em | C D |
เป็Gน ตาซัง ตาฮัก กะด้อ กะเดี้Emย แท้อีพ่Cอ อีแม่ เพิ่นให้กินหยัง คืองามDคักหล๊ายหลายตาGเจ้าเป็นประกาย เบิ่งแล้วใจละลาย โอ้ยน้อEmงเอ้ยเบิ่งCไปหม่องนั้น มองไปหน่องใด๋ก็ตรงDสเป็คใจอ้ายเลย
มัEmกเจ้าอีหลีเด้อบ่เคยสิเพ้Bmอละเมอให้กับผู้ใด๋จังซี่มีCแต่เจ้าคนนี้..ผู้Dเดียว.. D
อยาGกสิเว่าใส่น้อง เว่าDว่าอ้ายมักเจ้าใจEmมันเฉา ถ้าบ่ได้เว่าให้เจ้าได้ฮู้.C.โอ..DอยาGกสิได้ตัวน้อง ได้Dมาเป็นเจ้าของดูแลสิEmได้บ่คำแพง อยากสิได้เจ้ามาเป็นแฟนCเว่าเสร็จแล้Dวเปิดใจให้อ้ายเด้อGน้อง... (D)
| G | Am || G | Am |
| G | G || G | G |
| * | ** | ** |
| G | D | Em | C D | ( x2 )

เนื้อเพลง เว่าใส่น้อง วงฮันแนวเป็น ตาซัง ตาฮัก กะด้อ กะเดี้ย แท้ อีพ่อ อีแม่ เพิ่นให้กินหยัง คืองามคักหล๊ายหลาย ตาเจ้าเป็นประกาย เบิ่งแล้วใจละลาย โอ้ยน้องเอ้ย เบิ่งไปหม่องนั้น มองไปหน่องใด๋ ก็ตรงสเป็คใจอ้ายเลย มักเจ้าอีหลีเด้อ บ่เคยสิเพ้อละเมอให้กับผู้ใด๋จังซี่ มีแต่เจ้าคนนี้ผู้เดียว อยากสิเว่าใส่น้อง เว่าว่าอ้ายมักเจ้า ใจมันเฉา ถ้าบ่ได้เว่าให้เจ้าได้ฮู้โอ อยากสิได้ตัวน้อง ได้มาเป็นเจ้าของดูแล สิได้บ่คำแพง อยากสิได้เจ้ามาเป็นแฟน เว่าเสร็จแล้วเปิดใจให้อ้ายเด้อน้อง