2 ปีแพ้ 2 นาที

  เบลล์ นิภาดา   ลูกทุ่ง   อีสาน   อกหัก
เผยแพร่เมื่อ:  โดย:  60ss


คอร์ดเพลง 2 ปีแพ้ 2 นาที เบลล์ นิภาดา
เนื้อร้อง/ทำนอง: เบลล์ นิภาดา

คบกันมา 2 ปีC แพ้ 2Em นาทีไปจ้อAmการฮู้ทีหลัGmงมันเจ็บคัก เจ็Fบบ่น้อยบอกใจค่อย ๆG ว่าต้องลืมอ้ายให้ดีคั่นเบื่Fอกันแล้ว กะคืFmอบ่บอกบ่ต้องมาหลEmอกให้น้องฮู้สึAsus4 Aกดีอุตส่าDmห์ทุ่มเททั้งหมดหัวใจที่มี..Gแต่ 2 ปีแพ้ 2 นาทีไปจ้อC

G |

คำว่าC 2 ปีแพ้ 2 นาทีไปได้ยังไงคบกันมาตั้งนาEmน อ้ายคือไปหลงฮักเขาเบิดใจน้องกะเทิAmงเสียใจ แล้วน้องกะแค่บ่เข้าใจหรือเขาใช้Fน้ำมันพราย จึงเฮ็ดให้อ้ายนั้นเปลี่ยนใจ

 C  น้องสิเบิดฮักอ้ายตั้งแต่มื้อทที่อ้ายเปลี่ยนไEm   บ่คิดบ่ฝันว่าอ้ายสิทำร้ายใAm   บ่มีหยังสิเว้านอกจากคำว่ากู๊ดFบาย    G

** |

 Asus4 A                   อุตส่าห์ทุ่มเททั้งหมดหัวใจที่มี.. G                    คำว่า 2 ปีแพ้ 2 นาทีไปจ้อย…

F | Fm |C |ฟังเพลง - 2ปี แพ้ 2นาที เบลล์ นิภาดา - YouTube

เนื้อเพลง 2ปีแพ้2นาที เบลล์ นิภาดา คบกันมา 2 ปี แพ้ 2 นาทีไปจ้อย การฮู้ทีหลังมันเจ็บคัก เจ็บบ่น้อย บอกใจค่อยๆว่าต้องลืมอ้ายให้ดี คั่นเบื่อกันแล้ว กะคือบ่บอก บ่ต้องมาหลอกให้น้องฮู้สึกดี อุตส่าห์ทุ่มเททั้งหมดหัวใจที่มี แต่ 2 ปีแพ้ 2 นาทีไปจ้อย คำว่า 2 ปีแพ้ 2 นาทีไปได้ยังไง คบกันมาตั้งนาน อ้ายคือไปหลงฮักเขาเบิดใจ น้องกะเทิงเสียใจ แล้วน้องกะแค่บ่เข้าใจ หรือเขาใช้น้ำมันพราย จึงเฮ็ดให้อ้ายนั้นเปลี่ยนใจ น้องสิเบิดฮักอ้ายตั้งแต่มื้อทที่อ้ายเปลี่ยนไป บ่คิดบ่ฝันว่าอ้ายสิทำร้ายใจ บ่มีหยังสิเว้านอกจากคำว่ากู๊ดบาย อุตส่าห์ทุ่มเททั้งหมดหัวใจที่มี คำว่า 2 ปีแพ้ 2 นาทีไปจ้อย