เว้าเยิ้นๆ

  ด็อกเตอร์อ๋อง, ลูกทุ่ง, อีสาน, อกหัก,
เผยแพร่เมื่อ:  โดย:  60ss
คอร์ดเพลง เว้าเยิ้นๆ ด็อกเตอร์อ๋อง
เนื้อร้อง/ทำนอง: มิกซ์ ถีรวิทย์เรียบเรียง: โจ๋ โซเชียลสังกัดค่าย: Social Entertainment

G#7 |

เว้าเยิ้นC#mๆ กะเจ็บเกินสิกล่Bาวมโนในอั่งเอ้Aา ย้อนเจ้าสั่งลBเลิกกันC#mสา เลิกกันสBา เว้ามาได้จังใด๋A..

C#m B | A B |

C#m B | A |B |

 C#m  บ่มีสัญญานแจ้งเตืBอน   จากคนที่กำลัA Bง..      สิเบิดใจ C#m  ฮักกันอยู่ดี ๆB กะปี้นAไป.. B  เป็นลายต่าง

 C#m  สมงสมองคงสิไปBเบิดแล้A Bว..   ส่างบ่คิดพ้อกัน C#m  เบิดฮักกะสิบืBน บ่คิดใส่ใจผู้อื่Aน..   เอาแต่ใจเจ้าของแท้Bหว่า.. โฮG#7..

เว้าเยิ้นๆC#m กะเจ็บเกินสิกล่Bาวมโนในอั่งเอ้Aา ย้อนเจ้าสั่งลBเลิกกันสC#mา เลิกกันสBา เว้ามาได้จังใด๋A..ส่างบ่หลูโตนใจBกันแหน่จักหน่อย

 C#m  เว้าเยิ้นๆB กะเจ็บเกินสิกล่าA   มโนในอั่งเอ้Bา ย้อนเจ้าสั่งลC#m   เลิกกันสBา เลิกกันสAา เว้ามาได้จังใด๋.. B   (สั่งลากันง่าย ๆ ด้วยคำเว้าเยิ้นๆ)

C#m B | C#m B |
C#m B | C#m |

บัดนี้C#m.. สิไปBแล้ว..บ่มีแนAวมาฝากมาต้อน มีแต่คำBว่าลาก่อนว่าซั่นว่าโอC#mย.. โฮะ โอB โอ้.. สิให้เฮ็Aดน้อจังใด๋..กับควาBมเสีย ใจที่ตามมา โG#7ฮ..

** | *** |

C#m B | A B |
C#m B | A | B | B |

* | ** | *** |

** | *** |

C#m B | A B |
C#m B | A | B |

ด้วยคำเว้าเยิ้นๆC#m



คอร์ดเพลง เว้าเยิ้นๆ ด็อกเตอร์อ๋อง

เนื้อเพลง เว้าเยิ้นๆ ด็อกเตอร์อ๋องเว้าเยิ้นๆกะเจ็บเกินสิกล่าว มโนในอั่งเอ้า ย้อนเจ้าสั่งลา เลิกกันสา เลิกกันสา เว้ามาได้จังใด๋ บ่มีสัญญานแจ้งเตือน จากคนที่กำลังสิเบิดใจ ฮักกันอยู่ดีๆกะปี้นไปเป็นลายต่าง สมงสมองคงสิไปเบิดแล้วส่างบ่คิดพ้อกัน เบิดฮักกะสิบืน บ่คิดใส่ใจผู้อื่น เอาแต่ใจเจ้าของแท้หว่าโฮ เว้าเยิ้นๆกะเจ็บเกินสิกล่าว มโนในอั่งเอ้า ย้อนเจ้าสั่งลา เลิกกันสา เลิกกันสา เว้ามาได้จังใด๋ ส่างบ่หลูโตนใจกันแหน่จักหน่อย เว้าเยิ้นๆกะเจ็บเกินสิกล่าว มโนในอั่งเอ้า ย้อนเจ้าสั่งลา เลิกกันสา เลิกกันสา เว้ามาได้จังใด๋ สั่งลากันง่ายๆด้วยคำเว้าเยิ้นๆ บัดนี้สิไปแล้ว บ่มีแนวมาฝากมาต้อน มีแต่คำว่าลาก่อนว่าซั่นว่า โอยโฮะ โอ โอ้สิให้เฮ็ดน้อจังใด๋ กับความเสีย ใจที่ตามมา โฮ ด้วยคำเว้าเยิ้นๆ