มาทีหลังดังกว่า
เผยแพร่เมื่อ: โดย: 60ss
| A B | G#m C#m |
| A B | E |
F#m อยู่ ๆ เจ้าก็เดินBเข้ามา G#m แล้วพูดออกมาว่าเรานั้นคC#mงจะไปด้วยกันไม่ได้ F#m น้ำตาอ้ายก็ไหลBออกมา G#m พร้อมกับคำถามที่มันค้างคาภายC#mในใจมากมาย
ว่าทำไมA.. เราBถึงไปกันไม่ไC#mด้หรือว่าเป็Aน..เพราะเธBอนั้นมีคนใหC#mม่..
เจ้าบ่ฮัAก อ้ายก็บ่ว่Bาแต่ที่อ้ายมG#mาอยากมาถามถึงควาC#mมทรงจำว่าที่ผ่านAมา เจ้าเคยฮัBกอ้ายจริง ๆ บ้างบ่E..อ้ายอยากถาAมเป็นครั้งสุดท้าBยถึงคำตอบจะเป็G#mนอย่างไร อ้ายจะขอC#mสัญญา
แล้วอ้าAยจะบ่มาให้เจ้Bาเห็นหน้าอีกต่อEไปไอ้คนพ่ายแพ้A ก็ต้องถอยไปBเมื่อเจ้าเปิดใG#mจให้คนที่มC#mาทีหลังส่วนอ้าAยจะขอเดินตาBมลำพัง..ต่อC#mไป..
เบิดF#mแล้ว.. ความฝัC#mนข่อยหาBยจ้อย.. ตามสายEลมส่วนอ้าF#mยก็คงต้องตรอมBตรมกับความหลัG#mงอีกนC#mานปล่อยให้เจ้Aาได้ชื่นบาBนกับเขาต่C#mอไป..
| ** | *** |
| F#m | C#m || F#m | E |
| A Am | E C#m || A Am | E |
| * | ** | *** |

เนื้อเพลง มาทีหลังดังกว่า วงกางเกงอยู่ๆเจ้าก็เดินเข้ามา แล้วพูดออกมาว่าเรานั้นคงจะไปด้วยกันไม่ได้ น้ำตาอ้ายก็ไหลออกมา พร้อมกับคำถามที่มันค้างคาภายในใจมากมาย ว่าทำไมเราถึงไปกันไม่ได้ หรือว่าเป็นเพราะเธอนั้นมีคนใหม่ เจ้าบ่ฮัก อ้ายก็บ่ว่า แต่ที่อ้ายมาอยากมาถามถึงความทรงจำ ว่าที่ผ่านมา เจ้าเคยฮักอ้ายจริงๆบ้างบ่ อ้ายอยากถามเป็นครั้งสุดท้าย ถึงคำตอบจะเป็นอย่างไร อ้ายจะขอสัญญา แล้วอ้ายจะบ่มาให้เจ้าเห็นหน้าอีกต่อไป ไอ้คนพ่ายแพ้ ก็ต้องถอยไป เมื่อเจ้าเปิดใจให้คนที่มาทีหลัง ส่วนอ้ายจะขอเดินตามลำพังต่อไป เบิดแล้วความฝันข่อย หายจ้อยตามสายลม ส่วนอ้ายก็คงต้องตรอมตรม กับความหลังอีกนาน ปล่อยให้เจ้าได้ชื่นบานกับเขาต่อไป