แพ้คนหล่อ

  ข้าวทิพย์ ธิดาดิน, หมอลำ, อีสาน, จีบ, อ่อย,
เผยแพร่เมื่อ:  โดย:  60ss
คอร์ดเพลง แพ้คนหล่อ ข้าวทิพย์ ธิดาดิน
เนื้อร้อง/ทำนอง: แม็คกี้ สกลภัทรเรียบเรียง: สวัสดิ์ สารคามสังกัดค่าย: GRAMMY GOLD (แกรมมี่โกลด์)

Dm | A# C |
Dm | A# C |

Dm | Dm |Dm | Dm |

Dm C | Dm |Gm C | Dm | Dm |

ป้าดติโDmทแม่นผู้ใด๋Cปั้นแต่Dmได้มาพ้ออ้ายคำแพงC หัวใจน้อAmงบ่คงที่Dmทรวดทรงองค์เอDmว ปานผู้บ่าCวเกาหDmลีส่งสายตาแนมทีC มันเขินอ้าAmยเป็นตาหน่Dmาย

มาถืกสเป็A#ค มันตำใจน้CองหลาDmมีแล้วไป่น้ออ้าCย คนฮู้ใAmจไว้เคียงคู่Dmขั่นบ่มีไผA# น้องสิเข้CาไปแขวนDmอู่สินอนขดคู่ลู่C คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่อยู่โพนใAmจของอ้Dm C | Dmาย..

มันแพ้คักหลGm | Cาย..น้องนั้นแพ้คนFหล่อ    DmคือสิดีเนGmาะ ดีเนาะ ดีเนาะ ดีเนาะขั่นได้เป็Cนแฟนอ้าAย..

ยามยิ้มบาดใจF หล่อคักหลCายน้ออ้าDmผู้สาว สำน้อย สำใหญ่A# วาสนาไผCได้เคียงซ้อFเป็นน้องแหน่แDmม้ ได้กอดอ้ายยามซ้อนบ่อGmได้จับได้บาDmย ได้บายได้บาย ได้ลูบ ได้คลำ สาก่อGmยามน้องหลับตานอC | Amน..คือสิมีแฮงฝัDmนดี

Cm | G# A# |
Cm | G# A# | Cm |

อ้ายเอ้Cmย มาผู้จA#บละผู้งามแท้น้Cmน้องอยากได้A#อ้ายมาเป็นพ่อพันCmธุ์เด้ใจสั่นยามได้พ้อหน้า มักเด้อ้ายเอ่ยอยากฮู้Cm ขั่นในใจA#ฮักน้องคือกัCmน้อบุญเฮA#าได้ป้อนไข่หน่Cmวยให้อ้ายอ่วยมาฮักน้องเบิ่งสั่นเด้อ้ายเอ่ย ฟ้าวเด้ออ้ายเอ่ย..   Dm

Dm | Dm |Dm | Dm |
Dm | Dm |Dm | Dm |

Dm | A# C |
Dm | A# C | Dm |

* | ** |

Cm | G# A# |
Cm | G# A# | Cm |

*** |

A# | C |Dm | Dm |

แหน่Dmพี่จ๋าได้มาพาลต้องใจพบชายมันเป็นวี่เวิ่น วี้เวิ่น ละ วี้เวิ่นวี้เวิ่น วี้เวิ่น ละ วี้เวิ่นใจนางสะเทินเขินอ้ายบ่เซาได้แต่เฝ้าฮักอยู่เด้อชายใจน้องเฝ้าฮักอยู่เด้อชายอย่าสิลีลาหลายให้หยับมาท่าแหม๋แพ้หัวใจคนหล่ออ้าย

Dm | A# C | ( x2 ) | Dm |



คอร์ดเพลง แพ้คนหล่อ ข้าวทิพย์ ธิดาดิน

เนื้อเพลง แพ้คนหล่อ ข้าวทิพย์ ธิดาดินป้าดติโทแม่นผู้ใด๋ปั้นแต่ง ได้มาพ้ออ้ายคำแพง หัวใจน้องบ่คงที่ ทรวดทรงองค์เอว ปานผู้บ่าวเกาหลี ส่งสายตาแนมที มันเขินอ้ายเป็นตาหน่าย มาถืกสเป็ค มันตำใจน้องหลาย มีแล้วไป่น้ออ้าย คนฮู้ใจไว้เคียงคู่ ขั่นบ่มีไผ น้องสิเข้าไปแขวนอู่ สินอนขดคู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ คู่ลู่ อยู่โพนใจของอ้าย มันแพ้คักหลาย น้องนั้นแพ้คนหล่อ คือสิดีเนาะ ดีเนาะ ดีเนาะ ดีเนาะ ขั่นได้เป็นแฟนอ้าย ยามยิ้มบาดใจ หล่อคักหลายน้ออ้าย ผู้สาว สำน้อย สำใหญ่ วาสนาไผได้เคียงซ้อน เป็นน้องแหน่แม้ ได้กอดอ้ายยามซ้อนบ่อน ได้จับได้บาย ได้บาย ได้บาย ได้ลูบ ได้คลำ สาก่อน ยามน้องหลับตานอน คือสิมีแฮงฝันดี อ้ายเอ้ย มาผู้จบละผู้งามแท้น้อ น้องอยากได้อ้ายมาเป็นพ่อพันธุ์ เด้ใจสั่นยามได้พ้อหน้า มักเด้อ้ายเอ่ย อยากฮู้ ขั่นในใจฮักน้องคือกัน น้อบุญเฮาได้ป้อนไข่หน่วย ให้อ้ายอ่วยมาฮักน้องเบิ่ง สั่นเด้อ้ายเอ่ย ฟ้าวเด้ออ้ายเอ่ย แหน่พี่จ๋าได้มาพาลต้อง ใจพบชายมันเป็นวี่เวิ่น วี้เวิ่น ละ วี้เวิ่น วี้เวิ่น วี้เวิ่น ละ วี้เวิ่น ใจนางสะเทินเขินอ้ายบ่เซา ได้แต่เฝ้าฮักอยู่เด้อชาย ใจน้องเฝ้าฮักอยู่เด้อชาย อย่าสิลีลาหลายให้หยับมาท่าแหม๋ แพ้หัวใจคนหล่ออ้าย