ผูกฝ้ายสายแนน (ຜູກຝ້າຍສາຍແນນ)

  มนต์แคน แก่นคูน, ลูกทุ่ง, อีสาน, เศร้า, อกหัก,
เผยแพร่เมื่อ:  โดย:  60ss
คอร์ดเพลง ผูกฝ้ายสายแนน มนต์แคน แก่นคูน
เนื้อร้อง: สลา คุณวุฒิทำนอง: สลา คุณวุฒิ,ภานุวัฒน์ วิเศษวงษาเรียบเรียง: จินนี่ ภูไทสังกัดค่าย: GRAMMY GOLD (แกรมมี่โกลด์)

A# | F/A | D# | F |

พ้อกัA#นตำอิด กะติดใจอ้อนต้อนเฮ็ดใDmห้อาวรณ์ ฮำฮอนบ่ส่วงคืD#อจั่งฮักถืกบ้วง คือจั่งมีFบ่วงมาคล้องใจ

บ่ฮู้ดอกว่A#าผู้ใด๋ลิขิตหรือเคยเฮ็ดผิGmดไว้แต่ชาติใด๋CmฮัFก แป๋ลม แป๋ตาย กะยังฮ้าA#งป๋า

หากันพ้Dmอทุกชาติแต่กะคลGmาดสุยกันทุกภพได้แค่ฮัDmก ได้แค่คบแต่กะจGmบด้วยการจากลาถ้าหากเป็Dmนคือสายแนนหรือว่าแม่Gmนย้อนบุญผลาขอนำFได้บ่ ท่านเทวดาส่อยแนD#บคำว่า..สมหวังมานำได้บ่F..

คือใจสิขาD#ดคัก ๆได้แค่ฮัDmกแต่บ่ได้ฮ่วมอ้อมแขCmน บ่ได้กอด ได้สวFบ่สมกับว่A#าอุตส่าห์หาพ้Fคือบ่เคD#ยสมปรารถนาผูกฝ้ายสายแนDmน ผูกแขนบุญผลGmเฮ็ดบุญด้วCmยความเจ็บ กินทานด้วยน้ำตาให้ได้Fสมใจผู้ข้า แหน่เด้อจัก(A#)ชาติหนึ่ง

A# | Gm |F | A# |

* | ** |

D# | Dm |Cm F | A# F A# |
D# | Dm Gm |Cm | F |

** |

ผูกฝ้าCmยสายแนน ผูกแขนบุญผลาให้สมฮัFกที่คองคอยถ่าแหน่เด้A#อ.. จักชาติหนึ่ง..

G# C# | D# A# |



คอร์ดเพลง ผูกฝ้ายสายแนน มนต์แคน แก่นคูน

เนื้อเพลง ผูกฝ้ายสายแนน (ຜູກຝ້າຍສາຍແນນ) มนต์แคน แก่นคูนพ้อกันตำอิด กะติดใจอ้อนต้อน เฮ็ดให้อาวรณ์ ฮำฮอนบ่ส่วง คือจั่งฮักถืกบ้วง คือจั่งมีบ่วงมาคล้องใจ บ่ฮู้ดอกว่าผู้ใด๋ลิขิต หรือเคยเฮ็ดผิดไว้แต่ชาติใด๋ ฮัก แป๋ลม แป๋ตาย กะยังฮ้างป๋า หากันพ้อทุกชาติ แต่กะคลาดสุยกันทุกภพ ได้แค่ฮัก ได้แค่คบ แต่กะจบด้วยการจากลา ถ้าหากเป็นคือสายแนน หรือว่าแม่นย้อนบุญผลา ขอนำได้บ่ ท่านเทวดา ส่อยแนบคำว่าสมหวังมานำได้บ่ คือใจสิขาดคักๆ ได้แค่ฮักแต่บ่ได้ฮ่วม อ้อมแขน บ่ได้กอด ได้สวม บ่สมกับว่าอุตส่าห์หาพ้อ คือบ่เคยสมปรารถนา ผูกฝ้ายสายแนน ผูกแขนบุญผลา เฮ็ดบุญด้วยความเจ็บ กินทานด้วยน้ำตา ให้ได้สมใจผู้ข้า แหน่เด้อจักชาติหนึ่ง ผูกฝ้ายสายแนน ผูกแขนบุญผลา ให้สมฮักที่คองคอยถ่า แหน่เด้อ จักชาติหนึ่ง